ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Την παραγγελία σας μπορείτε να πληρώσετε με τέσσερεις τρόπους:

1. Online - Mε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Στο zivel.gr δεκτές γίνονται οι κάρτες Visa, Mastercard, Diners και American express. Στο e-shop μας οι συναλλαγές γίνονται με απόλυτη ασφάλεια.

2. Με αντικαταβολή 

Σε αυτή την περίπτωση η πληρωμή της παραγγελίας σας θα γίνει με την παράδοση από την εταιρία ACS και επιβαρύνεστε με 1.50€ έξοδα αντικαταβολής για αποστολές εντός Ελλάδας .

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με αποστολή στον χώρο σας. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται στο e-shop αποστέλονται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Όλες οι παραγγελίες άνω των 30€ αποστέλλονται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα ενώ  υπάρχει χρέωση 1.50€ στην περίπτωση αντικαταβολής. Για αγορές κάτω των 30€, η τιμή αναγράφεται στον ακόλουθο πίνακα.

Όσες παραγγελίες καταχωρούνται Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή θα εκτελούνται την Δευτέρα. Επίσης σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων ή γεγονότων όπως διαδηλώσεις μπορεί το διάστημα παράδοσης να καθυστερήσει.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ & ΑΛΛΑΓΕΣ

Για να πραγματοποιήσετε μια επιστροφή ή μια αλλαγή παρακαλούμε επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τo e-shop μας  στο 6937007447  ή μέσω email στο return@zivel.gr , προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία αλλαγής ή επιστροφής του προϊόντος από το e-shop μας .

Επιστροφές και αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 5 ημερών. Το προϊόν ή τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φορεθεί ή βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους και να μην έχει αφαιρεθεί το καρτελάκι με τον κωδικό του προϊόντος.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να είναι σωστά συσκευασμένα ώστε να μην υποστούν φθορά κατά τη μεταφορά τους.

Οι αποστολές αυτές γίνονται με έξοδα δικα σας, εφ' όσον χρησιμοποιηθεί η εταιρεία ACS με την οποία συνεργαζόμαστε και εφ’ όσον οι αλλαγές της ίδιας παραγγελίας δεν υπερβαίνουν τη 1 φορά. Σε περίπτωση που η αποστολή γίνει με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεστε εσείς.

Αλλαγές και επιστροφές σε ειδικές παραγγελίες δεν πραγματοποιούνται. Τα επιστρεφόμενα είδη παίρνουν τιμή σύμφωνα με την απόδειξη αγοράς τους.

Σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος  τα χρήματα μπορούν είτε να πιστωθούν στον λογαριασμό σας για επόμενη αγορά είτε να επιστραφούν σε τραπεζικό σας λογαριασμό, σύμφωνα με την επιθυμία σας. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εφόσον μαζί με το προϊόν επιστραφεί και η απόδειξη λιανικής του πώλησης.  Για την επιστροφή των χρημάτων χρειάζονται  εως  5 εργάσιμες ημέρες  απο την παραλαβή των προιόντων στο e-shop και δικαιούχος του λογαριασμου πρεπει να ειναι ο πελάτης στου οποίου το ονομα εχει πραγματοποιηθεί η παραγγελία.

Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο με την επίδειξη της απόδειξης λιανικής πώλησης και όχι με την κάρτα αλλαγής δώρου.

Τέλος, Τα εποχιακά είδη αλλάζονται μόνο με αντίστοιχο εποχιακό είδος. Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται στα εποχιακά είδη και στα είδη προσφοράς.

Product added to wishlist
Product added to compare.

H ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας